ЗА НАС

ГАНЗОНИ ГУМИ

 
Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на ГАНЗОНИ уште од основањето, во Јуни 1987 година.

Денес фирмата брои 10 професионалци кои во секој момент се подготвени да Ви помогнат при изборот или надминувањето на проблемите поврзани со пневматиците.

Нашиот сервисен и продажен центар ГАНЗОНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ се наога во строгиот центар на градот спроти фонтаната на градскиот парк на ул.Горги Пешков бр.4 СКОПЈЕ  
ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО И МАЛО, НА ALL SEASON ГУМИ ПО СУПЕР ЦЕНИ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 1800ДЕН.
БЕСПЛАТНО МОНТИРАЊЕ И БАЛАНСИРАЊЕ ИЛИ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ДОМА