social image
  • ALL SEASON ГУМИ
    СО СУПЕР ЦЕНИ

    ПРОДАЖБА НА ГУМИ НА ГОЛЕМО И МАЛО

  • СЕРВИС ЗА ГУМИ

    монтажа и балансирање, азотно пумпање, поправка на пневматици

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО И МАЛО, НА ALL SEASON ГУМИ ПО СУПЕР ЦЕНИ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 1800ДЕН.
БЕСПЛАТНО МОНТИРАЊЕ И БАЛАНСИРАЊЕ ИЛИ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ДОМА
МОНТАЖА
И БАЛАНСИРАЊЕ
ПОПРАВКА
НА ПНЕВМАТИЦИ
АЗОТНО
ПУМПАЊЕ

ЗА НАС

 
Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на ГАНЗОНИ уште од основањето, во Јуни 1987 година.

Денес фирмата брои 10 професионалци кои во секој момент се подготвени да Ви помогнат при изборот или надминувањето на проблемите поврзани со пневматиците. Нашиот сервисен и продажен центар ГАНЗОНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ се наога во строгиот центар на градот спроти фонтаната на градскиот парк на ул.Горги Пешков бр.4 СКОПЈЕ. Види повеќе..

ХОТЕЛ ЗА ГУМИ


ГАНЗОНИ Ви нуди и услуга чување на летно/зимските гуми.
Сите се соочуваме со недостаток на простор каде би ги чувале работите кои не ги користиме секојдневно. Сезонските гуми претставуваат голема инвестиција и поради тоа треба одговорно да ги чуваме. За чување на гумите потребни се адекватни услови со цел да го одржат својот квалитет, рок на траење и подготвено да ја дочекаат следната сезона. Прочитај повеќе...
Заштедете простор и чувајте ги гумите на сигурно место
Гумите се чуваат на специјални полици, заштитени од сончева светлина, влага и штетни хемикалии.
Осигурани гуми
Вашите гуми се осигурани од кражба и пожар. Не мора да се грижите дали Вашите гуми ќе ги најдете на местото каде сте ги оставиле.