ПРОИЗВОДИ

MIRAGE MR-762 AS ALL SEASON

Еден вид гума која ги комбинира карактеристиките и на зимските и летни гуми. Од една страна, тие овозможуваат релативно нормално движење на возилото во текот на зимскиот период.
Од друга страна, тие се отпорни на високите температури кои се случуваат во текот на летото. Добро се покажаа во урбани делови каде нема големи зими нема ниски температури .
Тие се најпосакуван избор за голем број потрошувачи поради фактот што тие можат да бидат оставени на возилото во текот на целата година.
MIRAGE MR-762 AS Секогаш спремни со Гуми за 4 Сезони-ALL SEASON. Бесплатно монтирање и балансирање или бесплатна достава до дома
155/70/132250ден
165/70/132550ден
175/70/132750ден
155/80/132600ден
165/70/142650ден
175/70/143100ден
175/65/142750 ден
185/65/143350ден
155/65/143000ден
185/70/143500ден
175/55/153500ден
175/65/153350 ден
185/65/153400 ден
195/65/153450ден
195/50/163950ден
215/55/164200ден
215/60/164500ден
205/55/163750ден
205/60/164300ден
215/65/165000ден
215/70/165200 ден
205/55/174500ден
225/45/174250ден
225/50/174650ден
215/50/174550ден
215/55/174800ден
225/40/184400ден
225/45/185100ден
215/55/186800ден
245/40/184650ден
245/45/184850ден
235/50/186600ден
235/55/186800ден